Autoservice Harrie Dijk Autoservice & Family cars

Bedrijf

toen-nu

Het begin:
In 1992 is Harrie Dijk Autoservice ontstaan. Als zelfstandig ondernemer begon Harrie Dijk een garage/APK keuringsstation. Een klein gedeelte van het pand aan de Kluversweg werd in gebruik genomen, waar het bedrijf zich hedendaags nog steeds vestigt. In een kleine werkplaats werden alle werkzaamheden verricht. De bezigheid lag grotendeels bij de werkplaatswerkzaamheden. Naast deze werkzaamheden werd een klein gedeelte van het plein gevuld met occasions.

De ontwikkeling:
Door de jaren heen heeft het autobedrijf van Harrie Dijk een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Al snel was het onmogelijk om zonder personeel de vraag van de klanten te voorzien. Door personeel in dienst te nemen, ontstond de mogelijkheid om meer werk aan te nemen. Het gevolg hiervan was dat de ruimte om werkzaamheden te verrichten al snel te klein werd. Uitbreiding van de werkplaats was hierdoor de volgende stap. Terwijl de werkplaats een groei doormaakte deed de verkoop dat ook. In plaats van een klein gedeelte van het plein, werd al snel het gehele plein om het pand in gebruik genomen als standplaats voor auto’s. Hiernaast werd het bedrijfspand voorzien van een showroom om de klanten de mogelijkheid te geven om onder het genot van een bakje koffie de auto te bekijken. Sinds 2014 is ook Dijk Autoschade een begrip wat niet meer weg te denken is. De werkplaats werd wederom uitgebreid met een speciaal ingerichte schadeafdeling, waar alle schades verholpen worden. De vraag naar occasions blijft groeien, daarom is ook het aanbod groter geworden. Vanaf 2015 beschikt het bedrijf over een extra plein in Hellendoorn waar meerdere occasions gepresenteerd worden.

Het heden:
Inmiddels is Harrie Dijk Autoservice & Family cars een full service autobedrijf met een aanbod van meer dan 75 occasions. In het bedrijf onder leiding van Harrie en Ria Dijk zijn tegenwoordig vier fulltime werknemers beschikbaar om ervoor te zorgen dat elke klant met een glimlach het pand verlaat. Het uitvoeren van een kleine onderhoudsbeurt of een grote schade is inmiddels een doodgewone activiteit geworden. Met een verkoop van maandelijks ruim dertig auto’s aan particulieren, mag wel gezegd worden dat er veel ervaring is met de aflevering van auto’s.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Kom dan gerust langs om een kijkje te nemen of het een en ander met ons te bespreken!

Een foto impressie van ons bedrijf