Autoservice Harrie Dijk Autoservice & Family cars

Onze werkzaamheden

Onze schade-expert staat klaar om uw schade te verhelpen.
Op de schadeafdeling kunnen wij vele schades op een professionele wijze verhelpen.

Onze uitgebreide werkzaamheden:

spotrepair

Spot repair

Heeft u een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel? In zulke gevallen is het mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Spot repair is dus de benaming voor het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschades.

hagelschade

Hagelschade

Is er een flinke hagelbui geweest en heeft u hagelschade aan uw auto? De hageldeukjes worden er met speciale technieken en gereedschappen uitgewreven. Zonder het risico van kleurverschil, zonder lakschade en geen dure spuitkosten.

ruitherstel

Autoruitschade

Een sterretje, of zelfs al een barst in uw ruit? Laat uw zicht niet belemmeren en laat uw ruit repareren of vervangen, zodat u weer voldoende zicht heeft.

lakschade

Lakschade

Kleine of grote lakschade aan uw auto? Geef uw auto haar uitstraling terug een laat het herstellen.

bumperherstel

Bumper

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Meestal is de bumper als eerst aan de beurt. Bij een kleine schade kan uw bumper worden herstelt. Wanneer de bumper niet meer te herstellen is wordt deze vervangen.

steenslag

Steenslag

Steenslag op de motorkap of een bumper kan problemen veroorzaken aan uw auto. Doordat de lak ontbreekt, heeft roest vrij spel en dit kan zelfs tot grotere schade leiden. Laat daarom steenslag herstellen om ergere schade te voorkomen.

overig

Overige werkzaamheden

Zit uw schade er niet tussen? Vrijwel alle problemen kunnen wij voor u oplossen. Maak hiervoor een afspraak.