Autoservice Harrie Dijk Autoservice & Family cars

Werkplaats

In onze ruime werkplaats zijn gekwalificeerde monteurs werkzaam, die er voor zorgen dat uw auto mobiel blijft. De werkplaats is ingericht met moderne apparatuur, waarmee de monteurs de mogelijkheid hebben om alle auto’s te voorzien van onderhoud en reparaties. Naast de standaard werkzaamheden is het inbouwen van diverse accessoires geen probleem.

Afspraak maken:
Voor een afspraak kunt u bellen naar 0548 654 865, langskomen aan de Kluversweg 4b in Hellendoorn of online een afspraak maken. Terwijl uw auto bij ons staat, geven wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze Gratis uitleenauto’s.

Autoprofijt garage:
Doordat wij partner van Autoprofijt zijn, kunnen wij kwalitatief scherp geprijsde onderdelen monteren en aanbieden. Onze garage beschikt over vrijwel alle auto onderdelen, binnen enkele uren. Dus voor controle of vervanging van belangrijke onderdelen is uw auto bij onze garage simpelweg in goede handen. Daarnaast kunt u profiteren van verschillende aanbiedingen die in de Autoprofijt krant staan.

Vakkundig:
Doordat wij een RDW erkend APK keuringstation zijn, is het voor ons geen enkel probleem uw APK keuring uit te voeren. Daarnaast zijn wij een erkend airco-service bedrijf, wat betekent dat wij uw airco deskundig kunnen controleren. Wilt u weten wat onze monteurs allemaal kunnen? Bekijk dan hier al onze werkzaamheden.

 

Een foto impressie van onze werkplaats