Autoservice Harrie Dijk Autoservice & Family cars

Onze werkzaamheden

Het team in de werkplaats staat klaar om u te helpen. Wij hebben de mogelijkheid om vrijwel alle mogelijke gebreken aan uw auto op te lossen.

Het onderhouden, repareren of checken van uw auto doen wij graag in onze werkplaats met gekwalificeerde automonteurs.

Onze uitgebreide werkzaamheden:

apk

APK

De APK keuring is er niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook die van anderen en beschermt het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Als uw auto niet op tijd APK gekeurd wordt, loopt u ook het risico op een boete.

kleinonderhoud

Kleine Onderhoudsinspectie

Een kleine onderhoudsinspectie, een groot plezier. Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe uw auto er aan toe is. Voorkom grote reparaties door een kleine onderhoudsinspectie uit te laten voeren.

grootonderhoud

Grote Onderhoudsinspectie

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden.

wintercheck

Wintercheck

Geef uw auto de Wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

airco

Airco check

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is.

accu

Accu check/vervangen

Kleine moeite, groot gemak. Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten.

vakantiecheck

Vakantiecheck

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.

banden

Banden service

Veilig rijden in de winter en zuinig rijden in de zomer? Laat uw banden tijdig wisselen en maak gebruik van de bandenstalling.

distributieriem

Distributieriem vervangen

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.

uitlaat

Uitlaat/achterdemper

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro’s opleveren. Een nieuwe uitlaat achterdemper is waarschijnlijk goedkoper.

remblokken

Remblokken voorzijde

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

remschijven

Remschijven voorzijde

Bij de vervanging van remschijven horen altijd nieuwe remblokken. Alleen dan werken uw remmen weer 100%.

olie

Olie check

Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor. Doe daarom de Olie Check.

koppeling

Koppeling vervangen

Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.

schokdempers

Schokdempers voor- en achterzijde

Met versleten schokdempers aan de voorzijde is uw remweg langer en verliest de auto controle in bochten. Reden genoeg om ze op tijd te laten vervangen. Stuiteren uw passagiers achterin mee met iedere hobbel in het wegdek? Doe ze een plezier en vervang de schokdempers aan de achterzijde.

ruitenwissers

Ruitenwissers voor en achter

Klapperende ruitenwissers? Blijven druppels of strepen achter op de ruit? Houd goed zicht bij regen met nieuwe ruitenwissers. Vervang ook meteen de achterwisser.

katalysator

Katalysator

Meer uitstoot van schadelijke stoffen. En meer brandstofverbruik. Dat zijn de gevolgen van een kapotte katalysator van uw auto. Wees dit voor en vervang uw katalysator op tijd.

overig

Overige werkzaamheden

Zit uw probleem er niet tussen? Of weet u niet wat er mankeert aan uw auto? Vrijwel alle problemen kunnen wij voor u oplossen. Maak hiervoor een werkplaats afspraak.